ALBASYS

 • Optimalizálás

  Néha szükség van a megszokott tevékenységek átszervezésére, hogy költségei csökkenjenek.

 • Produktivitás

  Alakítsa át ügyletmenetét, hogy munkatársai minél hatékonyabban végezzék munkájukat.

 • Innováció

  Az egyetlen dolog állandó, ha a technológiáról beszélünk, az hogy változik.

 • Üzleti intelligencia

  Oracle | Microsoft | Pentaho

 

 

 

 

 

 

 

 

Változtassunk

Minden bizonnyal Ön is találkozott olyan üzleti folyamattal, problémával a saját cégén belül, amiről azt gondolta: „Lehetne ezt másképp is csinálni. Lehetne ezt akár számítógéppel is”. De valami visszatartotta a megvalósítástól. Nincs rá idő, esetleg pénz, vagy mindkettő. Nem látja pontosan, mit és hogyan kellene megoldani.

Ilyen helyzetekben szeretnénk segíteni! Keresünk megoldást az elképzeléseire, megvalósítjuk azokat a lehető leg optimálisabb áron és minőségben. Nem szeretnénk rábírni Önt ilyen-vagy olyan előre elkészített rendszer használatára. Megvizsgáljuk, hogy mi az az alkalmazás, megoldás, ami a leg megfelelőbb az adott probléma megoldására.

 

Erősségünk:

Munkatársaink évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek informatikai rendszerek fejlesztésben. Integrált megoldásokat készítünk akár Intra vagy Internetre, akár mobil vagy hagyományos eszközökre. Egyedülálló megoldásokat szállítunk nagy megbízhatóságú alkalmazásokkal bármilyen platformon.

Szakmai kompetenciánk kiterjed a pénzügy, ügyvitel, kereskedelem és logisztika teljes területére.

 

Milyen előnyökhöz juthat:

Szeretné korszerűsíteni informatikai rendszerét, szeretne mobil alkalmazást használni, szeretne az Interneten nagyobb megjelenést és ez által nagyobb bevételt biztosítani a cége számára. Esetleg mindezt összehangoltan kezelni a belső információival.

A legmodernebb technológiák innovatív használata, ötvözve a jól bevált megoldásokkal. Ez a kombináció igen sikeres lehet bármilyen környezetben, bármilyen kihívás leküzdésére. Ezt kínáljuk Önnek elérhető áron. Kiváló szakemberek, gyorsaság, precizitás és megbízhatóság a legnevesebb informatikai szállítók termékei segítségével, vagy akár nyílt forrású megoldások használatával.

 

Kinek szól:

Mindenkinek, aki úgy gondolja, hogy az innováció, legyen bár milyen kicsi vagy nagy, azt a célt szolgálja, hogy termelékenyebben, hatékonyabban működjön a cége. Jobb szolgáltatást tudjon nyújtani ügyfeleinek és több információja legyen saját operatív tevékenységéről.