ALBASYS

 • Optimalizálás

  Néha szükség van a megszokott tevékenységek átszervezésére, hogy költségei csökkenjenek.

 • Produktivitás

  Alakítsa át ügyletmenetét, hogy munkatársai minél hatékonyabban végezzék munkájukat.

 • Innováció

  Az egyetlen dolog állandó, ha a technológiáról beszélünk, az hogy változik.

 • Üzleti intelligencia

  Oracle | Microsoft | Pentaho

 

 

 

 

 

 

 

 

AlbaSys

Kik vagyunk:

Az AlbaSys Informatikai Szolgáltató Kft. egy fiatal de nagy informatikai tapasztalattal rendelkező vállalkozás amit 2011-ben alapítottak. Lelkesek vagyunk és elkötelezettek a munkáink és Ügyfeleink felé, és örömmel fogadjuk az új kihívásokat.

Mit csinálunk:

Elsősorban szoftver fejlesztéssel foglalkozunk a mobil eszközöktől web alkalmazásokon át egészen az egyedi eszközökre írt programokig. Üzleti intelligencia megoldást (BI) szállítunk és vállalati szintű tartalomkezelési (ECM) rendszereket.

 

Miben vagyunk mások:

Meggyőződésünk, hogy a világ nem csak fekete és fehér. Ezért nem ragaszkodunk kizárólag egy platformhoz, egy rendszerhez. Ügyfeleinknek olyan megoldásokat keresünk, amelyekkel hatékonyan és gazdaságosan tud használni. Ezért ajánlunk egyszerre zárt és nyílt forrású rendszereket és keresünk alternatívákat.

 

Minőség:

Számunkra nagyon fontos termékeink minősége és az Ügyfeleink megelégedettsége! Ezért folyamatosan bővítjük tudásunkat és a legfejlettebb technológiákat alkalmazzuk. Tudatosan törekszünk szolgáltatásunk szintjének javítására, de ehhez szükség van Önre is.